Kawan-Kawan

Tuesday, September 17, 2013

Info lanjut tentang Kompilasi Cerpen - Kisah Dari Hati


Bonus Sept yang dijangka akan terbit pada awal Okt.
(Ini hanya boleh dibeli melalui online sahaja. EDISI TERHAD, tidak dijual di mana-mana kedai.)

KOMPILASI - KISAH DARI HATI

Harga : RM 23(semenanjung) RM 26(Sabah Sarawak)
** Harga tidak termasuk kos penghantaran.
(Kos penghantaran dikenakan RM6 untuk seluruh Malaysia)

ISBN : 978-967-11925-6-6

Muka Surat : 600

Sinopsis :

Tujuh penulis bergabung melakarkan 15 cerita di dalam naskhah yang sama. Kisah yang tercoret tak akan pernah ada penyudahnya di tangan seorang penulis. Naskhah indah ini sebagai bukti kebenarannya.

HANI FAZUHA – Cerita cinta penuh syahdu hero dan heroin yang pernah dilakarkan sebelum ini disambung kembali.

FARAH HUSAIN - Dunia penuh bahagia Amzar si Random Guy dilanjutkan kisahnya sebagai hadiah terindah untuk dihayati.

SYAH SHAH – Kisah Daus, si penggoda Awek pisang goreng akan membuatkan kita terasa bahagia ada di mana-mana.

SARNIA YAHYA - Cinta dan cemburu si duda hot, Iskandar dan Tengku Ritzlan mampu mencipta senyuman di bibir tanpa perlu mendengar cerita jenaka.

ANNA LEE - Cerita seorang Nuha, si Gadis Caspian yang mencuba nasib menawarkan diri untuk menjadi calon isteri kepada jejakakesepian dilakarkan penuh dramatik.

QUE SERA SERA – Romeo dan Juliet dalam versi yang berbeza, si gemuk dengan gelaran Mr Panda bertukar menjadi si kacak yang memikat.

EMY ROBERTO – Shazan Shahira yang degil, yang menolak Raimie sebagai suami akhirnya akur yang dia sebenarnya tersilap langkah.

*** Boleh booking melalui ejen yang dilantik :
Sarinah Aini, Ayu Dzulkarnain, Liza Wati, Mazlinda Zainal Abidin, Imaniah Fajaya, Suhana Shuib, Ida Nur Asnida,

dan Pengedar online : Zurianita, Lina Rosli, Al-Qawwiy, Nurliza Nordin, Farihah dan menjual novel Melayu.

Ok, dah boleh order sekarang! Harga senaskhah adalah RM23(semenanjung) + RM6(postage) = RM29.00
Siapa yang ada akaun Facebook boleh search nama ejen dekat atas tu. Saya cuma tolong order untuk yang tak ada akaun Facebook je. So far baru ada 4 orang :- ara, l-eim7, kak na & Kak Sue.

17 comments:

kak na said...

syah akak da email details add

kak na said...

syah akak da email details add

Syah Shah said...

noted kak na. saya dah reply.

ara said...

email syah apa?

how to make a payment?

nak your signature juga yaa! ;)

Anonymous said...

Ara : email syah.shah81@yahoo.com
Payment detail nanti saya bitau dlm email

Ayu dzulkarnain said...


Syah nk signature jugak!!

Ayu dzulkarnain said...


Syah nk signature jugak!!

Liza Ahmad said...

saya nak order.. mcm mn caranya??

syah shah said...

@Liza Ahmad : sila email kepada kuntilanak.sari@yahoo.com untuk pertanyaan stok.

Anonymous said...

Tatau nk komen mana. Aku komen sini la..

Dh bc. Isss ok. Well dh penah baca pun. X mnghmpakan!
Tp apg, mcm hg ckp la, ada kurang smthg smwhere... But ok la.sweet tu mmg sweet. Tp konfliknya, kureng sket kot. Anticlimax sket. Waiting for apg full version la.

Aku jmpa grammar error la hg punya isss.. Haha.. Xcukup nazi lg hang nih. Perlu lebih kejam..

Syah Shah said...

@Anonymous : Yups. APG ada sedikit kekurangan masa tu.. Hahahah

Biasalaa.. Grammar nazi pun manusia juga... Hahahahah :p

Meh habaq mai tang mana error tu.. Cheq tak belek habis pun lagi KDH tu sebenaqnya.. Tak sempat.. Heheheheheh

Syah Shah said...

@Anonymous : Yups. APG ada sedikit kekurangan masa tu.. Hahahah

Biasalaa.. Grammar nazi pun manusia juga... Hahahahah :p

Meh habaq mai tang mana error tu.. Cheq tak belek habis pun lagi KDH tu sebenaqnya.. Tak sempat.. Heheheheheh

Anonymous said...

Pg 488 both of us 'know' ... Mcm present.
Pg 507 then what 'happen'? Q patutnya verb base form kan?
Pg 531 did I 'wake' u up? Dh ada did, so wake.
Pg 550 i dont think i can get myself off u.. Ni aku x sure. Tp off of, cm pelik je sebut.
Pg 575 heels, so you left 'them'

Semangat tak aku g baca balik.. Dulu baca xda la aku nk p tanda mana salah kan.. Itu dah mcm OCD punya grammar nazi.

Haih.. Dh mcm cikgu bi aku rasa. Tp isss mmg best. Jln cerita x sinetron sgt tp ttp lengkap cukup pakej. Tunggu ice tea.. Pas ni wat citer teh tarik lak eh.

Syah Shah said...

@Anonymous : Thanks for pointing them out. :D

I'm only human... hahahahahah cliche tak ayat tu? Kikikikikik :p

ISSS tu main anto je. Tak sempat edit apa2 pun.. Heheheheheh

InsyaAllah, akan cuba lagi meminimumkan kesalahan tatabahasa dan typo selepas ni... :D

Terima kasih sekali lagi sebab sudi beli dan baca KDH. :)

Anonymous said...

Haha.. Relax r bro. Tu aku rs dh pling min kot. Slalu novel lain aku bc lg bnyk. Tp hg mcm fussy psl grammar, aku tlg betulkn la. Wpun dh terlmbt sbb dh print out pun. Haha human. Definitely cliche.

Lg satu tlg gtau ikp, kalo nk wat kumpulan cerpen lg, kt header tu, takyah both sides letak nama penulis... Sebelah letakla nama tajuk. Pening jg nk cari citer yg aku nk bc dulu. And letakla isi kandungan gak.. Phm je 1st time punya kan. So no hal. Always room for improvement!

Syah Shah said...

@Anonymous : I am relaxed and laid back at the moment.. Hahahaha

Sentiasa terbuka untuk menerima sebarang teguran, kritik dan juga cadangan... Kalau takleh terima tu payah skett laa nak maju.. Hahahahahah :p

Oraits. Akan diusulkan kepada pihak IKP berkenaan tu.

Again, thank you very much for your feedback. Sangat sangat dihargai. :)

lissa zamri said...

Boleh order lagi x