Kawan-Kawan

Saturday, November 28, 2015

#DAMIA - Part IV

#BOTW takde. Tapi update jugak sebab taknak lost momentum.
Hambar. Serupa macam keadaan diri sendiri yang tengah demam sekarang. Hahaha

Okey, malas nak cerita banyak, selamat membaca.. :D


PART IV

Saturday, November 21, 2015

#DAMIA - Part III

#BOTW

Sebenarnya dah lama dah taip cerita ni. Dah sampai bab 4 dah pun. Tapi sejak start balik BOTW, asyik edit-edit je. Dan dua hari lepas, re-write balik bab 3 ni. JAdi, bab 4 dan seterusnya ada major changes jugakla... Hahahaha

Aaaaanywaaaayyy... Maaf, tak sempat reply komen-komen... NAnti bila betul-betul free saya reply. Setakat ni cuma mampu baca. Tapi percayalah, komen-komen kalian pemangkin semangat saya menulis. Hehehe

Okey, enjoy your read. :D


PART III


Friday, November 13, 2015

#DAMIA - Bab 2

Sebenarnya kalau ikut poll memang kena kasi Aura Jiwa. But since I'm still not satisfied with the editing, I'm giving you guys this instead. Bear with me. After all, cerita ni takde cadangan nak buat cerita panjang pun...

Terpaksa apdet untuk #BOTW malam ni since I will be leaving immediately sekejap lagi. See you guys next week. :D

Ok, selamat membaca.

PART II


Saturday, November 07, 2015

#DAMIA - Part 1

Setelah sekian lama tak update blog. Kekok gila rasanya. Dah bersawang-sawang teruk dah ni. Hahahaha

Ini entry #BOTW saya. Nak up #AuraJiwa tak boleh sebab Bab 2 tengah rombak. Nak up #Merah pun tak boleh sebab rasa macam lame gila, nak kena rombak. Jadi kita kasi something new.

This is probably gonna be a short story je. Dah lama tak menulis cerita pendek. Percubaan menulis cerita budak sekolah.

Enjoy your read!


PART 1



Sunday, February 15, 2015

MLCA vs. GK - Pre Order dah dibuka

Assalamualaikum dan Selamat Malam...

Lama gila tak update blog. Ni nak umumkan projek sendirian berhad ni... Ingat tak lagi cerita Masak Lemak Cili Api vs. Gulai Kari tu? Yang pasal Esah dengan Haziq dengan Haikal tu?

Haaa... Cerita tu saya terbitkan sendiri... InsyaAllah, bulan depan keluarlah. Tapi korang boleh pre order sekarang.

Cerita ni bukan limited edition, jangan risau. Saya buat berdasarkan Print On Demand. Tapi permintaan yang logiklah. Misalnya 500 unit ke atas baru saya print semula. Kalau sikit sangat, tak pulang modal nanti... Hehe

Alright.


EDITED on 02/07/2015 at 1310hrs.

Nak order boleh email saya directly since masih belum masuk kedai2 buku lagi...
syah.shah81@yahoo.com atau syah.shah81@gmail.com