Kawan-Kawan

Saturday, October 04, 2014

Aura Jiwa - Bab 1

#BattleOfTheWriters...

Setelah sekian lama membiarkan blog bersawangan... Keh keh keh keh

Entry adalah raw. Tak sempat edit. Nak cepat punya pasal... Mana-mana tak kena italic atau ada typo, nanti masa editing sebelum submission insyaAllah saya betulkan...

Ok, without further ado... Selamat membaca.. :)

kredit gambo Farah Husain tolong buatkan.. Mekaseehhh...




Bab 1

Tuesday, August 05, 2014

Cerpen Yang Lebih Indah dalam Antologi Cerpen Lebih Indah.

Assalamualaikum dan Selamat Pagi..

Cerpen bertajuk Yang Lebih Indah tulisan saya ada sedikit kesalahan editing yang saya cuma dapat tau setelah terima buku dekat tangan. Ada sebahagian cerita telah terpotong tanpa sedar oleh editor. Hence, saya tepekkan bahagian yang terpotong tu.



*******************************

Saturday, July 05, 2014

Aura Jiwa - Prolog

Assalamualaikum dan Selamat Malam.
Battle of The Writers is back on again!

Ini entry saya untuk minggu ni. Sebuah cerita baru.
Selamat membaca... :)






PROLOG

Thursday, June 26, 2014

Monster : Part I

Setelah sekian lama menyawangkan blog... Kiki~
Jemput baca. :)




Part I.

Thursday, June 19, 2014

Antologi Cerpen Lebih Indah




Lamanya tak apdet blogg... Komen2 pun tak berjawab.. Hisshhh... Buruk perangai sungguh.. Haha~

Apa pun, nak promote buku antologi cerpen dari 23 penulis lelaki yang saya turut serta. Ada penulis yang dah ada novel, ada penulis baru berjinak-jinak menulis, ada juga penulis cerpen yang biasa tersiar dalam majalah dan surat khabar. Ada penulis indie, ada penulis mainstream. Malah ada juga pelukis komik mencuba menulis cerpen.

Yang penting, semuanya hasil karya dari penulis lelaki.

Buku antologi ni adalah bersifat Limited Edition sebab diterbitkan sendiri tanpa berada di bawah mana-mana syarikat penerbitan. 

Harga sebuah buku termasuk caj poslaju adalah RM30 untuk Semenanjung Malaysia dan RM34 untuk Sabah & Sarawak.

Untuk mereka-mereka yang berminat bolehlah bank in ke MAYBANK - 160278012835 (Mohd.Fatrim Syah)

Dah bank in. Boleh roger di ruangan komen mahupun INBOX incik Fatrim Syah. Sertakan nama, alamat dan no telefon ATAU whatsApp beliau di 013-3110733. Atau hantar email ke : fatrim_syah@yahoo.com



Okay. Cukup sampai sini dulu. Nak pergi membalas komen2 lama yang dah berkapuk tak berbalas tu. Maafkan saya.

Entry baru akan menyusul paling awal dalam minggu depan, insyaAllah. Sama-sama kita nantikan.. :D