Kawan-Kawan

Tuesday, March 18, 2014

Semanis Scone, Sedingin Ice Tea - Updates

Assalamualaikum.
 
Pergh! Gila lama tak apdet apa-apa dalam blog rupanya... Komen pun tak berbalas lagi... Adess... Sangat tak senonoh... Hahahahah

Maaf. I have been extremely busy. Lepas habis kerja dekat Rawang tu, I was down with dengue. Bukan saya sorang, sekali dengan orang rumah pun kena. Dua minggu jugaklaa demam. Tak pergi kerja, tak menulis. Kerjanya asyik nak tidur, tidur, tidur dan tidur je masa tu. Hahahahahah

Okay, tak payah cerita banyak-banyak, takde orang nak tau kisah hidup kau, Syah. Hahahah

Ini teaser yang saya pernah tempek dekat group. Teaser tak ikut turutan bab. Main aci pakai letak aje nih. Sila klik gambar untuk tumbesaran lanjut ye kawan-kawan. :D










Okay. Silalah tolong doa-doa supaya progress berjalan lancar. Semoga dapat keluar cerita ni pertengahan tahun ni, insyaAllah... Aamiinnn Ya Rabbal 'Alamiiinnnn

Heheheheh :D

Okeh, nak masuk tidoq..

Wassalam.
Post a Comment