Kawan-Kawan

Tuesday, March 18, 2014

Semanis Scone, Sedingin Ice Tea - Updates

Assalamualaikum.
 
Pergh! Gila lama tak apdet apa-apa dalam blog rupanya... Komen pun tak berbalas lagi... Adess... Sangat tak senonoh... Hahahahah

Maaf. I have been extremely busy. Lepas habis kerja dekat Rawang tu, I was down with dengue. Bukan saya sorang, sekali dengan orang rumah pun kena. Dua minggu jugaklaa demam. Tak pergi kerja, tak menulis. Kerjanya asyik nak tidur, tidur, tidur dan tidur je masa tu. Hahahahahah

Okay, tak payah cerita banyak-banyak, takde orang nak tau kisah hidup kau, Syah. Hahahah

Ini teaser yang saya pernah tempek dekat group. Teaser tak ikut turutan bab. Main aci pakai letak aje nih. Sila klik gambar untuk tumbesaran lanjut ye kawan-kawan. :D










Okay. Silalah tolong doa-doa supaya progress berjalan lancar. Semoga dapat keluar cerita ni pertengahan tahun ni, insyaAllah... Aamiinnn Ya Rabbal 'Alamiiinnnn

Heheheheh :D

Okeh, nak masuk tidoq..

Wassalam.

10 comments:

~ Cik Azz ~ said...

Senang giler letak teaser.. Tak payah susah2 menaip.. Main tepek gambar je..

Sikit hari lagi ramai la yang ikut buat macam ni..

Hahahaha...

Ixora Riana said...

Maknanya bulan April ni saya belum boleh peluk Fawwaz la eh? Ouhh.. Kecewa! :(

Hahahaha.. Errr..btw, 1st time tengok orang letak teaser camni. Ngeee...

Ixora Riana said...

Maknanya bulan April ni saya belum boleh peluk Fawwaz la eh? Ouhh.. Kecewa! :(

Hahahaha.. Errr..btw, 1st time tengok orang letak teaser camni. Ngeee...

sYuhaDa sIdeK said...

saya betol2 dah terpikat dengan dorang..cepat2 la kua..

nursyafida said...

ohh abam syah..lma xku dengar ceritamu..haha..sedar xpe..memang lama giler x apdet..anyway..moga cepat2 sembuh walaupon..err..rsa2 tgok gaya cm dh sembuh kot..haha..cepat2 la siapkan citer nih ye..xsabor dh nii..goodluck!

Shasa said...

Ok..bila baca entry ni buatkan saya x sabar nak tunggu pertengahan tahun nanti..huhu..oh mai sengsara menunggu

kak na said...

tahniah utk syah....lelaki sedingin dia

Syah Shah said...

Cara baru letak teaser.. ahahahah :P

adi nna said...

salam,,, sy dah bace novel nih,,, best sesangat,, x sia2 beli huhu,,, ^^

miz said...

Memang nk kena beli nihhh...