Kawan-Kawan

Thursday, April 14, 2016

Ceritera Cinta

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Lamaaaaaaaa tak apdet blog. Bismillah... Here goes something...

Hari ni secara rasminya pre-order untuk CERITERA CINTA dibuka sehingga 25 April 2016. Pengeposan akan dibuat setelah selesai PBAKL 2016.

Boleh juga collect by hand dekat booth nanti. 


6 + 1 cerita dalam satu buku.
Special Edition. Habis stok, tak ada reprint.
Butir-butir pembayaran ada kat bawah sekali ye. :D



*************************


YANG LEBIH INDAH 
“Knowing you adalah antara perkara yang indah pernah berlaku dalam hidup I. Cuma I ragu-ragu, adakah akan ada yang lebih indah daripada tu? Will I get the chance? Atau I cuma boleh berharap?” – Iqbal



SI MAMAT JAMBU 
Bab bergaul dengan perempuan, memang Rush bendul sangat. Tapi bila Amal datang, all hell break loose.
“Eh, tolonglah. Kau jangan nak bajet hot sangat. Kau bogel depan aku pun, aku tak hinginlah dengan kau!” – Amal
“Apsal? Sebab kau songsang? Suka perempuan? Sebab... Kau pengkid?” – Rush



AWEK PISANG GORENG 2 
Kerja. Kerja. Kerja. Kerja… 
Memang susah dapat suami gila kerja ni. Nak bermanja pun payah.



ISTERI SOLEH, SUAMI SOLEHAH 
Setiap apa yang terjadi, pasti ada hikmahnya.
“Things happened for a reason, Din. Let’s make the best of it.” - Fai
“Make the best of what, Fai? Look at yourself, Fai. Aku nak buat apa dengan kau?” - Din



MY SLURPEE SLURPS! 
Masa silamnya gelap. Jiwanya kosong. Dalam perjalanannya mencari arah dan sinar, si dia muncul tiba-tiba…
“Sebab yang curi-curi tu yang manis. Slurpee slurps kind of yummy…” – Damien



LELAKI SEDINGIN DIA 2 
Hakikatnya, bukan mudah mengejar happily ever after.


************************

- Satu lagi cerpen bonus misteri. Tak ada dalam senarai kat atas. -






6 + 1 cerita dalam satu buku.
Special Edition. Habis stok, tak ada reprint.


RM33 Semenanjung
RM37 Sabah /Sarawak
RM27 untuk collect by hand semasa PBAKL di MAEPS.
Free gift untuk 100 buyer pre-order terawal.
Pre-order sehingga 25hb April 2016 sahaja.



CIMB 
8007150942
MAJU KENCANG ENTERPRISE


Emel bukti pembayaran, nama, alamat dan nombor telefon kepada :

syah.shah81@yahoo.com atau syah.shah81@gmail.com

Sekian, terima kasih..
Post a Comment